Halloween party ideas 2015

bugün-kim-ne-giydi-kac-puan-aldi

11 KASIM İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Hafta ortasına gelinen İşte Benim Stilim All Starda ilk rozetin sahibi Çiğdem olurken ikinci rozeti İlbige aldı. Bugün 11 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim de bakalım günün en düşük puanını kim alacak ve rozet kime gidecek. Bugün ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star yeni bölümünde yarışmacılar yine birbirinden güzel kıyafetler ile podyuma çıktılar ve puanlarını aldılar.

11 Kasım Çarşamba İşte Benim Stilim All Star yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 11 Kasım Çarşamba günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 11 Kasım 2015 Çarşamba günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

11 Kasım İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı

İlbige Uzun 11 Kasım Kıyafeti:Podyumun açılışını yapan İlbige, adeta siyahlar içinde geldi podyuma,siyah yakası delikli deri detayı olan gömlek elbise giyerek belinden delikli deri detayı olan bir kemer takarak kombinleyerek siyah çizme siyah kutu şeklinde çanta ve siyah şapka takarak kombinini tamamladı.
Ayakkabı:150 TL Çanta:90 TL Gömlek:120 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 23 Puan

Gülşah Yılmaz 11 Kasım Kıyafeti:Gülşah bugün, mavi beyaz çizgili gömlek üzerine turuncu yuvarlak yaka kazak üzerine gri renkte palto giyerek kot jean ve rugan kırmızı mavi beyaz düz bağcıklı ayakkabı ve siyah çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:149 TL Pantolon:99 TL Çanta:69 TL Gömlek:69 TL Kazak:59 TL Palto:329 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 23 Puan

Ezgi Ünal 11 Kasım Kıyafeti:Ezgi bugün, siyah sıfır kol bluz altına parlak yüksek bel mor lila çizgili ispanyol paça pantolon giyen Ezgi siyah stiletto ayakkabı ve küçük el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:70 TL Pantolon:250 TL Çanta:70 TL Bluz:150 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 22 Puan

Çiğdem Çelik 11 Kasım Kıyafeti:Çiğdem bugün, buz mavisi gömlek üzerine lacivert v yaka süveter giyerek altına ise mor kısa paça pantolon üzerine krem rengi palto giyen Çiğdem bordo çanta ve bordo stiletto ayakkabı ile podyuma yürüyüşünü tamamladı.
Ayakkabı:120 TL Pantolon:80 TL Çanta:240 TL Gömlek:140 TL Süveter:130 TL Palto:800 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

Özden Cerrahoğlu 11 Kasım Kıyafeti:Özden bugün, beyaz uzun kollu önünde çiçek desenleri olan bir gömlek üzerine kırmızı yelekli ceket şeklinde pelerin giyerek altına lacivert mini etek ve lacivert topuğu gümüş rengi olan bir ayakkabı ve mektup çanta ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:149 TL Etek:49 TL Çanta:120 TL Gömlek:260 TL Ceket:350 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 23 Puan

Ayşenur Balcı 11 Kasım Kıyafeti:Ayşenur bugün, bordo ceket elbise giyerek  boynunda kürk boyunluk olan, siyah file çorap ile kombinleyerek siyah deri mini şort ve siyah kısa botlar ve siyah katlamalı küçük çanta alarak, siyah eldivenler takarak podyuma çıktı.
Ayakkabı:199 TL Etek:49 TL Çanta:69 TL Bluz:99 TL Ceket:150 TL
Nur Yerlitaş 9 Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 25 Puan

Nihal Canadan 11 Kasım Kıyafeti:Nihal bugün podyuma pudra pembesi boğazdan askılı üst büstiyer ve aynı renkte mini etek giyerek üzerine krem rengi kürk giyen Nihal krem rengi açık ayakkabı ve püsküllü küçük çanta alara kombinini tamamladı.
Ayakkabı:280 TL Etek+Büstiyer Takımı:350 TL Çanta:150 TL Kürk:200 TL
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert 4 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 13 Puan

Ayşegül Doğan 11 Kasım Kıyafeti: Boğazlı yeşil mini elbise üzerine yakası kürklü siyah palto, siyah file çorap ve siyah çizme ile siyah askılı çanta ile kombini tamamladı.
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 23 Puan

Sinem Umaş 11 Kasım Kıyafeti: Siyah v yaka gögüs dekolteli mini bir elbise giyen Sinem üzerine gri kaban giyerek siyah süet yarım bot giyerek siyah el çantası ile hugün podyumda yürüdü.
Ayakkabı 170 TL Çanta 100 TL Elbise 50 TL Kaban 300 TL
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 16 Puan

Kıyafetler Eklenecektir...

11 KASIM ÇARŞAMBA GİYİLEN KIYAFETLER

İşte Benim Stilim All Star 11 Kasım 2015 Çarşamba, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sinem Umaş Kimdir>>
Zeynep Öztürk Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 11 kasımda giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star çarşamba günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 11 kasım aysenur balci kiyafetleri, 11 kasımda nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 11 kasım alınan puanlar, 11 kasım günün en kötüsü kim oldu,

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.