Halloween party ideas 2015

dirilis-ertugrul-gokce-burcu-kiratli-kimdir
DİRİLİŞ ERTUĞRUL GÖKÇE HATUN KİMDİR

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. TRT1 ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Geçen sezon oldukça fazla ilgi gören dizi şimdi yeni sezonu ile izleyicinin karşısında olacaktır. Diriliş Ertuğrul dizi oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşener, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Uğur Güneş, Cengiz Coşkun gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Dizide yeni katılan oyuncuların yanı sıra daha önceki oyuncular da göz doldurmaya devam ediyor. Dizide yer alan ve Gökçe Hatun karakterini canlandıran Burcu Kıratlı bu oyuncuların başında gelmektedir. Peki Burcu Kıratlı kimdir, Diriliş Ertuğrul Gökçe Hatun kimdir işte ayrıntılar.

Diriliş Ertuğrul Dizisi Gökçe Hatun Kimdir

Burcu Kıratlı Kimdir
Diriliş Ertuğrul dizisi Gökçe Hatun karakterini canlandıran Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. 26 yaşında olan güzel ve başarılı oyuncu Burcu Kıratlı Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Ve Tasarım Bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Müjdat Gezen Tiyatrosunda oyunculuk yapmakta olan Burcu Kıratlı, Elde Var Hayat dizisinde bir dönem rol almıştır. Burcu Kıratlı, bu dizide Yağmur adlı bir karakteri canlandırmıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakan Burcu Kıratlı, kendisi gibi sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Kural ile aşk yaşamış ve ayrılmıştır. Sevilen oyuncu Burcu Kıratlı 2014 yılında dahil olduğu Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakterini canlandırmaktadır.

Burcu Kıratlı Yaşı: 26
Burcu Kıratlı Boyu: 1,66
Burcu Kıratlı Kilosu: 53

Burcu Kıratlı Rol Aldığı Dizi ve Filmleri
Su ve Ateş 2013
Peri Masalı 2013
Diriliş Ertuğrul 2014
Bizim Hikaye 2015

diriliş ertuğrul gökçe kimdir, diriliş ertuğruldaki gökçe kimdir, dirilis ertugrul dizi oyunculari, dirilis ertugrul gokce, diriliş dizisi karakter isimleri, burcu kıratlı kimdir, burcu kıratlı kaç yaşında, burcu kıratlı resimleri, burcu kıratlı boyu kilosu kac, burcu kıratlı biyografi, dirilis yeni sezon oyunculari, burcu kiratli kimdir

Burcu Kıratlı Resimleri

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.